• менувачница

ВИДЕО I Бесрамен грабеж во Белград: Жена броеше пари во менувачница, крадецот го начека вистинскиот момент

Грабежот што се случи во менувачницата во булеварот Деспот Стефан во Палилула е снимен од надзорна камера, а видеото ги шокираше сите граѓани. Надзорните камери ги снимиле отворената врата на менувачницата и еден млад човек како стои надвор и гледа внатре, додека една жена брои пари на шалтерот.   View this post on Instagram   …

ВИДЕО I Бесрамен грабеж во Белград: Жена броеше пари во менувачница, крадецот го начека вистинскиот момент Read More »