Tag : маргарета павлунова

Останатo Спорт

Трагедија, млада руска атлетичарка починала за време на тренинг

Слободен печат
Маргарета Плавунова, руска атлетичарка е пронајдена мртва во местото Моршанск кое се наоѓа во Тамбоската област, за време на тркачки тренинг со кој ја одржувала...