Стрипови од Златко Крстевски се објавени во јапонска антологија

Во годишната антологија на современа Манга уметност, која беше публикувана на крајот на 2021 година како дел од најдобрите дела презентирани во рамките на Триеналето во Саитама Сити во Јапонија, се објавени и стрипови од македонскиот автор Златко Крстевски. Претходно поканети и селектирани во стрип-антологијата се и уметници од САД, Франција, Италија, Египет, Кина, Израел …

Стрипови од Златко Крстевски се објавени во јапонска антологија Read More »