Tag : манастирот

Вести Култура

Реставрација на манастирот „Св. Пантелејмон” во Нерези

МИА Агенција
Во рамки на денешната онлајн седница на Советот на општина Карпош беше прифатена одлуката за меѓуопштинска соработка со градот Скопје, за реконструкција на улици во...