Милица Стојанова, бард на македонското глумиште: Немав право на слабост, се борам со своите внатрешни лавиринти, но имам многу љубов кон животот!

Македонската легендарна глумица Милица Стојанова, која неодамна наполни 89 години, ни направи чест и го отвори своето срце говорејќи за помалку познати работи за неа. Со оглед на тежината на личноста пред мене, во интервјуто вклучив неколку мои пријателки кои ѝ поставија прашање, но и две блиски пријателки на Милица – познатата глумица Лилјана Велјанова …

Милица Стојанова, бард на македонското глумиште: Немав право на слабост, се борам со своите внатрешни лавиринти, но имам многу љубов кон животот! Read More »