Tag : македомнија

Вести Македонија

Џафери: Хрватска безрезервно ја поддржува нашата европска и евроатланска интеграција

Слободен печат
Република Хрватска е докажан пријател на Северна Македонија и бескомпромисен поддржувач на нејзината европска и евроатланска интеграција, факт што високо се цени и почитува. Собранието...