6.8 C
Скопје

Tag : македојина

Вести Македонија

ИДСЦС: Потребна е подлабока анализа на системот за управување со кризи, но и да се дефинира улогата на општините

Слободен печат
Потребна е една многу подлабока и посеопфатна анализа на правната и институционална рамка на системот за управување со кризи, а во таа рамка да се...