• мајк тајсон

Се очекува спектакл, во Белград доаѓа „Железниот“ Мајк Тајсон

Светското првенство во бокс ќе се одржи во Белград од 24 октомври до 6 ноември 2021 година, поради што во Србија ќе дојдат едни од најдобрите учесници на овој спорт, но и еден од најдобрите во историјата. Како што е потврдено за „Блиц спорт“ од Боксерската федерација на Србија, славниот Мајк Тајсон ќе биде гостин …

Се очекува спектакл, во Белград доаѓа „Железниот“ Мајк Тајсон Read More »