• Липо диет

Липосукциската исхрана, хит и во Словенија: Словенечката ѕвезда Лаура Беранич ослабе дури пет килограми за десет дена – Прочитајте како!

По големиот успех во сите поранешни југословенски републики, како и во Русија, липосукциската исхрана ја освојува и Словенија. Меѓу ѕвездите кои веќе ги докажаа брзите резултати на топење на килограмите, се вброи и Лаура Бетанич. Ѕвездата на ТВ шоуто „Дрим мен“ („Dream Men“), Лаура Беранич, не била задоволна од својот изглед. По зголемувањето на усните, …

Липосукциската исхрана, хит и во Словенија: Словенечката ѕвезда Лаура Беранич ослабе дури пет килограми за десет дена – Прочитајте како! Read More »