• либидо

Како годишните времиња влијаат на желбата за секс

Сексуалниот нагон е една од многуте работи на кои можат да влијаат сезоните. Најсилно либидо имаме на есен, но постојат природни решенија кои можат да го стимулираат вашиот инстинкт и „надвор од сезоната“, советуваат сексуалните терапевти. Летото се смета за прилично поволна сезона за секс, бидејќи луѓето се чувствуваат послободно отколку во другите делови од …

Како годишните времиња влијаат на желбата за секс Read More »