• кроација рекордс

ВИДЕО | Бура од емоции: Слушнете ја „Ненормален“, новата љубовна балада на Владо Јаневски

Скопскиот романтичар Владо Јаневски објави нова песна, романтичната балада насловена „Ненормален“. Истовремено, со оваа нумера Јаневски го најавува новиот албум што ќе се појави следниот месец во издание на „Кроација рекордс“. И овој пат, бура од емоции се внесени во новата љубовна балада на познатиот пејач. Во песната се проткајува романтичната, сетна нота по која …

ВИДЕО | Бура од емоции: Слушнете ја „Ненормален“, новата љубовна балада на Владо Јаневски Read More »