13 C
Скопје

Tag : Кредисимо

Вести Економија

Сѐ уште не си бил клиент на Credissimo? Ова е вистинскиот момент да им се довериш!

СП.
Credissimo е една од водечките Финтек-структури во небанкарскиот финансиски сектор во Македонија. Компанијата постојано се стреми да нуди нови и современи решенија за краткорочно финансирање...
Вести Македонија

CREDISSIMO донира топол оброк на Клиниката за инфективни болести

СП.
Пандемијата предизвикана од вирусот ковид-19, која трае веќе една година, со сигурност наметна нови предизвици и тешкотии во секојдневното функционирање, но сепак најголемиот товар го...