Tag : креативни идеи

Вести Ви Препорачуваме Македонија

Наставници со креативни идеи за онлајн настава: Виртуелни тури во зоолошки и музеи, гледање драми (ВИДЕО)

Михаило Донев
Пандемијата на ковид-19 која го погоди целиот свет, наметна ново „нормално“ во сите земји. Во обидот да се одржува физичка и социјална дистанца, како една...
MacedonianAlbanian