• кралица Елизабета Втора

Што пишува во тестаментот на принцот Филип: Дали има нешто за кралицата Елизабета?

Тестаментот на принцот Филип, војводата од Единбург, ќе остане тајна најмалку 90 години со цел да се заштити „достоинството и положбата“ на кралицата, одлучи судот.   View this post on Instagram   A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) Тоа е традиција долга повеќе од еден век, бидејќи, по смртта на член на кралското семејство, …

Што пишува во тестаментот на принцот Филип: Дали има нешто за кралицата Елизабета? Read More »