Изгоре „корса“, сè уште не се знае идентитетот на жртвата

Вчера околу 23,15 часот полицијата примила пријава за пожар во возило под мостот Мирна во Истра. Огнот го гаснеле пожарникарите од Умаг. Околу 23.45 часот во запален автомобил било пронајдено тело на досега непознат маж. Полициски службеници, во соработка со инспекторот за противпожарна заштита и експерти од Центарот за истраги, истражување и вештачење „Иван Вучетиќ“, …

Изгоре „корса“, сè уште не се знае идентитетот на жртвата Read More »