Ултимативна модна икона на денешницата: Ким Кардашијан Вест ќе ја добие наградата за модна икона на „People’s Choice Awards“ за 2021 година

Две децении несомнено ја следиме и ни ги поставува трендовите сакале или не – па не само што Ким Кардашијан Вест е номинирана за наградата People’s Choice за 2021 година, таа веќе е и победник! Мрежите на „NBC“ и „E!“ објавија дека магнатот за мода и убавина ќе ја добие наградата за модна икона на …

Ултимативна модна икона на денешницата: Ким Кардашијан Вест ќе ја добие наградата за модна икона на „People’s Choice Awards“ за 2021 година Read More »