• кенан мандра

Кенан Мандра, нутриционист: Липосукциска исхрана – нов, современ пристап кој е подобар од диета

На современиот човек му треба мотивација, а липосукциската исхрана дава резултати во првите 24 часа, и тоа на вистинските места. За само 14 дена може да ослабнете и до 10 килограми. Сигурно досега сте држеле диета која не ги дала посакуваните резултати или напротив, дала јо-јо ефект. Што всушност се случува кога држиме диета, а …

Кенан Мандра, нутриционист: Липосукциска исхрана – нов, современ пристап кој е подобар од диета Read More »