• казнети

Казнети 144 возачи во Скопје, 19 возачи на мотоцикл

Министерството за внатрешни работи соопшти дека во текот на вчерашниот ден на територија на Град Скопје изречени се вкупно 144 мерки. Меѓу казнетите има возачи кои користеле мобилен телефон, 19 санкции за прекршоци што ги прават возачите на мотоцикл,џидевет мерки за возење без возачка дозвола. Изречени се шест мерки за возење под дејство на алкохол, …

Казнети 144 возачи во Скопје, 19 возачи на мотоцикл Read More »