• картер реум

Ја чекаше за да не се разделат ниту момент: Картер Реум ја чекаше Парис Хилтон да ги облече нејзините 4 венчаници

Романтичноста никогаш не излегува од мода – особено не на денот на Вашата венчавка. И секогаш е убаво да се слушне дека некој успеал да ја најде својата „втора половина“ која безусловно ги сака. Но, кој би рекол дека Парис Хилтон ќе пронајде ваква љубов? Парис Хилтон се омажи за Картер Реум на 11 ноември …

Ја чекаше за да не се разделат ниту момент: Картер Реум ја чекаше Парис Хилтон да ги облече нејзините 4 венчаници Read More »