Ова е најзгодниот принц на светот: Иако има просечна висина, неговата насмевка ќе ве намами постојано да гледате во него! (ФОТО)

Шведскиот принц Карл Филип веќе неколку години се наоѓа на самиот врв на листата со најзгодните принцови на светот. Оваа титула уште еднаш ја оправда при учеството на инаугурациската картинг трка која се одржа во шведскиот град Ескилстуна. Трката и пехарот го добија името токму по принцот кој лично дојде да го поддржи овој настан. …

Ова е најзгодниот принц на светот: Иако има просечна висина, неговата насмевка ќе ве намами постојано да гледате во него! (ФОТО) Read More »