• канали

Операторите од понеделник на полноќ ќе прекинат да ги реемитуваат ТВ каналите

Здружението на информатичко-комуникациските технологии, кое ги обединува сите оператори, денеска донесе заклучок да го прекине реемитувањето на сите домашни и странски ТВ канали на 2 март, вечерта на полноќ. Исклучок ќе бидат каналите на јавниот сервис: МТВ1, МТВ2 и собранискиот канал. – Како општествено одговорни компании и имајќи ја предвид сериозноста на ова прашање, операторите …

Операторите од понеделник на полноќ ќе прекинат да ги реемитуваат ТВ каналите Read More »