Tag : ЈСП контролори

Вести Македонија Скопје Слајдер

ЈСП контролирај ги контролорите: Граѓаните протестираа против насилство и дискриминација во јавниот превоз

Слободен печат.
„Бараме правда“, „Денес Сирхан, утре ти“, „Еднаквост“, „ЈСП контролирај ги контролорите“ – Стотици граѓани ги кренаа паролите попладнево на протестот пред седиштето на ЈСП поради...