• јелена розга

ФОТО | Пејачката ужива во новата љубов: Јелена Розга во врска со седум години помлад готвач

Срцето на атрактивната пејачка го освоил Иван Пажанин, кого го запознала во март, додека гостувала во неговата кулинарска емисија. Хрватската пејачка Јелена Розга (43) наводно е веќе извесно време во емотивна врска со сплитскиот готвач Иван Пажанин (36), дознава српски „Курир“. Срцето на атрактивната пејачка го освоил седум години помладиот готвач, кого го запознала во …

ФОТО | Пејачката ужива во новата љубов: Јелена Розга во врска со седум години помлад готвач Read More »