Неверојатна борба помеѓу питон, јазовец и чакал (ВИДЕО)

Кога сте на сафари во Африка тогаш сигурно ќе бидете сведок на некоја борба помеѓу животните кои таму живеат. Така Роселин Керјосе на сафари снимила неверојатна борба на три животни јазовец, питон и чакал. Кога почнала да снима, јазовецот бил во смртна опасност бидејќи питонот го фатил и го стискал со целото свое тело. За …

Неверојатна борба помеѓу питон, јазовец и чакал (ВИДЕО) Read More »