Tag : јајцата

Жена Магазин Храна

Нов совршен трик за фарбање на јајца во лушпа од кромид: Совршени јајца за најубава велигденска кошница (ВИДЕО)

Слободен печат
Вака уникатни шари ќе постигнете со мали лушпи од кромид и бои за фарбање на јајцата. Традиционалниот начин за фарбање на јајцата во лушпи од...
Жена Магазин Храна

Еве како да ги обоите јајцата со декупаж техника: Најубавиот украс! (ВИДЕО)

Слободен печат
Иако изгледа како тешка вештина, оваа техника е многу убава и лесно се изведува… Потребно ви е: – салфети со најразлични цветови – варени јајца...
Еспресо Храна

СИТЕ ГИ ЧУВААТ ЈАЈЦАТА НА ВРАТАТА ОД ФРИЖИДЕРОТ, а не се свесни каква грешка прават„ Еве зошто тоа е најлошото место!

Слободен печат
Многу е важно да знаете како добро да го организирате фрижидерот со цел храната да ви биде добро сочувана. Фрижидерот нема хомогена температура, степенот на...