Tag : изи

Вести Култура

ВИДЕО | Изи: Фокус на ДФРМ овие денови е обезбедување помош за независните филмски работници

Слободен печат
Моето искуство покажува дека некои големи дебати и да ги нема во ДФРМ, туку се трудиме одлуките да ги носиме едногласно. Филмот на Манчевски освојува...