-2 C
Скопје

Tag : избрани дела

Култура

Објавен првиот том од Избрани дела на Горјан Петревски

МИА Агенција
Во издание на „Македонска реч” објавен е првиот том од Избрани дела на Горјан Петревски кој е омилен раскажувач на тинејџерите, но го читаат и...