Tag : Исак Њутн

Ви Препорачуваме Магазин Магазин слајдер Ретро

На граница на лудилото: Чудниот живот на „последниот волшебник“ Исак Њутн

Слободен печат
Исак Њутн се смета за еден од најголемите научници кои некогаш живееле. Но во свое време, тој бил познат по многу работи, вклучувајќи го и...