16 C
Скопје

Tag : интервју кредит

Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Одблизу со банката-Важни се луѓето!

СП.
Со цел да ги воведеме луѓето во работата на една банка, направивме кус информативен прашалник со најчестите прашања поврзани со услугите. Честа да одговорат ја...