Tag : интерфејс

Магазин Технологија

EMUI 9 на Huawei веќе достапен за повеќе од 80 милиони корисници

Слободен печат
Huawei објави ажурирање на својот EMUI 9 кориснички интерфејс за постарите модели на компанијата како што се Mate 9 и P10, исполнувајќи го своето ветување...