15.8 C
Скопје

Tag : инстаграм љубов

Магазин Магазин слајдер Сцена

ФОТО | Игор Џамбазов и Илина Арсова: Омилениот пар со идентични плетени капи

М.Р
Секогаш од нив очекуваме некоја нова интересна фотографија, полна со љубов. Игор Џамбазов и Илина Арсова несомнено станаа омилениот пар на македонската јавност. И двајцата...