ФОТО | Игор Џамбазов и Илина Арсова: Омилениот пар со идентични плетени капи

Instagram
Instagram

Секогаш од нив очекуваме некоја нова интересна фотографија, полна со љубов. Игор Џамбазов и Илина Арсова несомнено станаа омилениот пар на македонската јавност. И двајцата се активни на социјалните мрежи и умешно знаат да ги радуваат своите обожаватели и пријатели со заедничките фотографии, взаемната поддршка и позитивната енергија.

Instagram
Instagram

Овојпат, Илина Арсона на својот инстаграм – профил објави заедничка фотографија на која познатиот пат носат идентични плетени капи, а Илина под фотографијата напиша:

„Uniform is a norm“ (Униформата е норма)

Парот редовно објавува заеднички фотографии, а фановите едноставно уживаат во нивната љубов.

Видео на денот