• игор поповски

„Златна рамка” за Игор Поповски, Ирена Јовчевска и Сара Климоска

Во организација на Друштвото на филмски работници на Македонија, синоќа во МКЦ беа доделени почесните награди „Златна рамка” за филмски автор, филмски актер и филмски работник на годината. Наградата за филмски автор на годината ја доби дизајнерот на звук, Игор Поповски, наградата за филмски работник на годината и е врачена на асистент костимограф/гардеробер, Ирена Јовчевска, …

„Златна рамка” за Игор Поповски, Ирена Јовчевска и Сара Климоска Read More »