• хороскопски знак

На четири знаци им пристигнуваат пари до 31 јануари! Еве на кого ќе му „тропаат“ пари во паричникот

Ретроградното движење на Меркур и Венера ни ги расипува нашите планови, но астролозите тврдат дека постојат хороскопски знаци на кои помалку ќе влијаат овие аспекти, па ќе можат да заработат пари до крајот на месецот. Ретроградното движење на Меркур негативно влијае на финансиите на Бикот, Лавот, Близнаците и Девицата. Поради тоа, најдобро е да не …

На четири знаци им пристигнуваат пари до 31 јануари! Еве на кого ќе му „тропаат“ пари во паричникот Read More »