Tag : хорор-жанр

Културен печат

МАКЕДОНСКИ ФИЛМ во хорор-жанр: Нашата митологија содржи многу фантастични ликови и суштества

Тони Димков
Краткометражниот игран филм „Сонот за крвта и душата“ во режија на Игор Алексов неодамна ја освои наградата за Најдобар интернационален краток хорор-филм на шестиот Интернационален...