4.2 C
Скопје

Tag : горазд србљак

Останатo Спорт

Србљак: Многу ми значи оваа титула, пресудна беше психичката спремност!

На терените на Тенискиот клуб „Југ“ – Скопје беше организирано Државното првенство на Македонија во машка и женска конкуренција, ЦЕВИТАНА ОПЕН 2020 во периодот од...