• Галичица

Пецаков во посета на Националниот парк „Галичица”

Можностите за подготвување на заеднички апликации за пристап до средства предвидени во ЕУ фондовите, како и соработката во насока на зачувување на статусот на УНЕСКО и заштитата на Националниот парк беа тема на разговор на денешната средба на градоначалникот на Охрид, Кирил Пецаков, со претставници на вработените во ЈУ „Национален парк Галичица”. Во рамки на …

Пецаков во посета на Националниот парк „Галичица” Read More »