Tag : гаџиев

Вести Култура

Mаестро Гаџиев со концерт на „Охридско лето“

Слободен печат
Музичката програма на фестивалот „Охридско лето” продолжува со вечерашниот концерт на пијанистот Александар Гаџиев. Александар Гаџиев потекнува од семејство на музичари, неговите родители се професори...