• фудбалска репрезентација на германија

Германскиот фудбалер кој во Токио ја запроси девојката сега е обвинет дека ја изневерувал

Германскиот репрезентативец Макс Крузе кој за време на Олимписките игри во Токио пред ТВ камерите ја запроси својата девојка, се најде во центарот на скандал. Крузе ја воодушеви јавноста кога пред ТВ камерите ја побара својата девојка Дилара за сопруга, нејзиниот одговор бил ДА, но во меѓувреме се јави уште една девојка, Ванеса Марипоса која …

Германскиот фудбалер кој во Токио ја запроси девојката сега е обвинет дека ја изневерувал Read More »