Tag : француска влада

Вести Свет

Француската влада доставила предлог за решавање на кризата со пензиската реформа

Слободен Печат
Францускиот премиер Едуард Филип вечерва изјави дека на синдикатите ќе им испрати пишани предлози за владиниот план за пензиска реформа и додаде дека се надева...
Вести Македонија

Протоколот за ратификација на членството на Северна Македонија во НАТО пред француската влада

МИА агенција
Француската влада на денешниот министерски совет го разгледа Предлог-законот за  одобрување на ратификацијата на Протоколот од Северноатлантската спогодба за пристапување на Република Северна Македонија, претставен од министерот за Европа...