• физичко присуство

МОН: Целосно отворање на училиштата од септември со задолжително носење маски, дезинфекција и мерење на температура

Владата ги усвои протоколите и плановите за отворање на училиштата од септември, а од МОН објаснуваат оти истата ќе се одвива според протоколите за физичко присуство од минатата година. – Наставата е предвидено да се одвива по протоколот за настава со физичко присуство којшто се применуваше и претходната учебна година, за што училиштата ќе изработат …

МОН: Целосно отворање на училиштата од септември со задолжително носење маски, дезинфекција и мерење на температура Read More »