Tag : фатимир бесими

Вести Економија Слајдер

Бесими: „Здравје” е клучниот збор за предлог-буџетот 2021 година

Слободен печат
Со буџетот за 2021 година издвоени се 1,141 милијарди евра за областа економски работи издвоивме износ од 1,141 милијарди евра. Со нив ќе  се поддржат...
MacedonianAlbanian