• ерол ризаов

Умираме ли од примитивизам и лаги?

Светската наука и врвните научници во медицината, најавторитетните имунолози, вирусолози, инфектолози, нобеловци од светски глас, секојдневно упорно презентираат несоборливи докази дека вакцината е најефикасната заштита, а вистината најдобар лек за помала смртност од пандемијата. Ако самo 37 отсто од граѓаните на Македонија досега ѝ поверуваа на науката и се вакцинираа, значи ли тоа дека умираме …

Умираме ли од примитивизам и лаги? Read More »