ВИДЕО+ФОТО| Ем-ти-ви награди: Црвениот тепих создаден за претерување, како никогаш досега

Лил Нас Икс вообичаeно дојде да шокира, носејќи креација панталони и наметка и стоејќи во поза на трудница. Били Ајлиш наликуваше како штотуку да излегла од кревет надвор на минус 20 степени.   View this post on Instagram   A post shared by Jav🙌 (@jlove.r)   View this post on Instagram   A post shared …

ВИДЕО+ФОТО| Ем-ти-ви награди: Црвениот тепих создаден за претерување, како никогаш досега Read More »