• елон маск

Mачките удобно се собираат во сателитите на Елон Маск – Чиниите на „Старлинк“ со неочекувана пријатна функција за крзнените пријатели

Изгледа дека „Starlink“ на „SpaceX“, компанијата обид на Илон Маск да основа свој провајдер на интернет услуги користејќи соѕвездија на мали сателити, има и споредна важна улога – да овозможи удобрност на локалните мачки во своите приемни чинии за време на студените денови. Во неодамнешниот твит на клиентот на „Starlink“, лесно може да се избројат …

Mачките удобно се собираат во сателитите на Елон Маск – Чиниите на „Старлинк“ со неочекувана пријатна функција за крзнените пријатели Read More »