• елеганција

ФОТО | Имот кој зрачи со елеганција во бохо стилот според вкусот на неговата сопруга: Славниот Меј Дејмон ја продава својата луксузна вила за 21 милион долари

Актерот реши заедно со своето семејство да се пресели од Лос Анџелес… Познатиот актер Мет Дејмон одлучи да замине од Лос Анџелес и да ја продаде својата луксузна вила за 21 милион долари. Филмската ѕвезда го продава својот имот во познатиот Пацифик Палисад, кој во 2012 година го купи за 15 милиони долари. Имотот има …

ФОТО | Имот кој зрачи со елеганција во бохо стилот според вкусот на неговата сопруга: Славниот Меј Дејмон ја продава својата луксузна вила за 21 милион долари Read More »