дворови Archives - Слободен печат

Tag : дворови

Вести Македонија

Жителите на Хиподром 2 преплашени – Секојдневно наоѓаат змии во своите дворови (ФОТО)

Слободен печат
Неколку граѓани деновиве реагиираа до Општина Гази Баба под која се наоѓа населбата Хиподром 2, дека во нивните дворови и по самите улици многу често...