• движење

Рашковски може да оди на лекар без полициски придружба ако за тоа има дозвола од судот

Поранешниот генереален секретар на Владата, Драги Рашковски, смее да се оддалечуваа од домот каде го издржува куќниот притвор, велат од МВР и експертите по кривично право откако пред два дена Рашковски беше фотографиран на улица во населбата Аеродром без полициска придружба. „Д.Р. има дозвола од Основен кривичен суд Скопје 1 со која поради здравствени потреби …

Рашковски може да оди на лекар без полициски придружба ако за тоа има дозвола од судот Read More »