• двајцата

Самит Бајден – Путин: Не постои хемија меѓу двајцата лидери

Русија е средишен проблем во американската внатрешна политика и претстојниот самит е со цел тој проблем да се менаџира и да се врати стабилноста во меѓусебните односи. Ова беше кажано денеска за време на Зум видео конференција одржана по повод претстојната средба на 16 јуни во Женева на претседателите на САД и Русија, Џо Бајден …

Самит Бајден – Путин: Не постои хемија меѓу двајцата лидери Read More »