И другарот на Красниќи, Сехад Рамадани избега од затвор

Агим Красниќи и Сехад Рамадани од вчера се и официјално бегалци. Директорот на затвор Штип Мики вели дека Красниќи и Рамадани во понеделникот не се јавиле во затворот по викенд отсуството, а согласно Законот по поминати 48 часа ги известиле Управата за извршување на санкции, судот и полицијата. -Двете лица од септември 2017 година користат …

И другарот на Красниќи, Сехад Рамадани избега од затвор Read More »